Customer Feedback
Feedback Analytics
 
peak endurance.
datasheet peak endurance
video peak endurance
datasheet peak endurance
Peak Endurance - ATP voeding

terug

Leven en groei begint op celniveau.

Adenosine Triphosphaat (ATP) is de primaire energiebron voor elke functie in het lichaam op celniveau. Als het ATP in het lichaam uitgeput raakt, kunnen cellen niet goed functioneren, wat resulteert in ouderdoms- of stressgerelateerde ziekten.

AIM Peak Endurance is het enige voedingssupplement op de markt verkrijgbaar, dat rechtstreeks voorziet in de aanvulling van ATP. 

AIM Peak Endurance is een mixdrank van druiven en elektrolyten, gecombineerd met ATP en vitamine B-complex. Het bevat slechts 1 gram suiker.

Hoe werkt ATP?
ATP verhoogt het energieniveau zonder je hartslag te verhogen, wat wel het geval is bij cafeļne, ginseng en andere ephedra-houdende producten. De sleutel tot het vrijkomen van energie in onze cellen ligt in de fosfaatverbindingen met ATP-moleculen.

Op het moment dat energie nodig is wordt de 2e  en 3e fosfaatverbinding verbroken waardoor energie vrijkomt. Hierdoor wordt ADP (adenosine diphosphaat) geproduceerd. Als er voedsel in de cel komt, neemt het ADP de energie van dit voedsel en zet het weer om in ATP. Dit proces heet ‘de Krebs cyclus’.

ATP raakt uitgeput door ouderdom en stress
Onderzoekers in de ‘Mayo Kliniek’ in de USA hebben ontdekt dat schade aan het DNA na verloop van tijd verlies van ATP veroorzaakt. Studies hebben zelfs aangetoond dat in de leeftijd van 20 tot 70 jaar de ATP-niveaus verminderen met 50 %.

Elektrolieten in de juiste verhoudingen en toegevoegd vitamine B-complex
De meeste sportdrankjes bevatten alleen sodium, kalium en chloride, of twee van de 5 belangrijkste elektrolieten. AIM Peak Endurance bevat alle 5 belangrijkste elektrolieten: sodium, kalium, chloride, calcium en magnesium. Calcium reguleert de geleiding van zenuwprikkels en ondersteunt de samentrekking van  botten en spieren.

Hoe gebruik je AIM Peak Endurance?
Elke schep AIM Peak Endurance bevat 125 mg. adenosine 5-triphosphaat disodium of Peak ATP.

 • Aanbevolen gebruik: 2 maal daags, ’s ochtends en ’s middags, op een lege maag.
 • Vocht aanvulling/Re-Hydration (hypotonisch): Mix 1 schep (8.33 gr.) met ¼ liter tot ½ liter water, bij voorkeur tijdens en na het sporten.

Hypotonische dranken bevatten een concentratie suikers en zouten die lager zijn dan die in het lichaam. Deze concentratie zorgt ervoor dat het water snel wordt opgenomen in het lichaam waardoor rehydratie plaatsvindt na het sporten. Een voorbeeld van een goed verdund sap is: 80% water en 20% sap. 

 • Snelle absorptie (Isotonisch): Mix 1 lepel (8.33 gr.) met 120 gram water en gebruik voor en tijdens het sporten.
  Isotonische dranken bevatten suiker- en zoutconcentraties gelijk aan die van het lichaam. Deze concentraties zorgen ervoor dat de electrolieten snel in het lichaam opgenomen worden. Een verdund drankje van 50% water en 50% sap met een snufje zout is een goed voorbeeld van een isotonisch drankje. De voordelen van AIM Peak Endurance zijn dat het electrolieten, vitaminen en ATP bevat.
 • Na openen goed sluiten en bewaren op een koele, droge, donkere plaats (20-24° C), niet in de koelkast.
 • Voor zwangere of borstvoedende vrouwen, voor gebruik eerst een arts raadplegen. Niet geschikt voor kinderen onder de 8 jaar.
 • Kinderen van 8 (27 kg.) tot 16 jaar, meng 2 theelepels (6 gr.) met 250 tot 500 ml water 1x per dag.

Veelgestelde vragen

Kan ik een ander product nemen samen met AIM Peak Endurance?

AIM Peak Endurance stimuleert de doorbloeding waardoor het de distributie van andere AIM producten kan ondersteunen.

Hoelang duurt het voordat ik iets merk van de werking van AIM Peak Endurance?

Verschillende proeven en onderzoeken hebben aangetoond dat er een directe reactie op de hartspier, het vaatstelsel en de bloedcirculatie te zien is. Een significante toename in prestaties zijn echter na een paar weken te merken bij een constant gebruik.

Moet ik doorgaan met het gebruik van BarleyLife als ik AIM Peak Endurance neem?

Ja, AIM Peak Endurance is een doelgericht supplement dat uitgeputte ATP voorraden aanvult. BarleyLife voorziet in een breed spectrum aan nutriėnten die nodig zijn voor de cellen en het totale lichaamssysteem.

Werking

 • Verhoogt de ATP niveaus in de cellen, weefsel en bloed, waardoor er een toename van het energieniveau ontstaat.
 • Stimuleert de bloedcirculatie naar de perifere delen en ondersteunt de hartspier en de luchtwegen.
 • Vult electrolieten aan die verloren zijn gegaan tijdens het sporten en voorziet in het vitamine B-complex welke vegetariėrs tekort komen.
 • Verbetert de spiergroei, kracht en herstel bij topprestaties.
 • Geeft een boost aan mentale alertheid en geheugen.

Kenmerken

 • Elke portie voorziet in 125 mg adenosine 5-triphosphaat disodium, de juiste ATP molecule die het menselijk lichaam nodig heeft om energie genereren.
 • Van elke pot van 400 gram kunt u 28,4 liter druiven-electrolieten sportdrank maken.
 • Bevat alle 5 belangrijkste elektrolieten (sodium, kalium, calcium, magnesium en chloride) in de juiste hoeveelheden.
 • Bevat 6 B-vitamines die belangrijk zijn voor de stofwisseling – B1, B2, B3, B5, B6 en B12.