Customer Feedback
Feedback Analytics
 

Chlorofyl

De wetenschap deed een fascinerende ontdekking bij het vergelijken van chlorofyl (bladgroen) en rode bloedcellen. Ze zijn bijna identiek.
 
BarleyLife® bevat een enorm hoge dosering chlorofyl, maar ook ijzer en koper die een belangrijke rol spelen bij de bloedvorming.
Om chlorophyl en ijzer in hemoglobine om te zetten is een aantal andere stoffen nodig, waaronder natuurlijke koper. Al die stoffen zijn volop aanwezig in BarleyLife®.

Latere studies toonden aan dat chlorofyl ook een positief effect heeft op wondgenezing en een andere eigenschap van chlorofyl is dat het lichaamsgeuren neutraliseert.

Een belangrijke ontdekking werd gedaan in een laboratoriumonderzoek waaruit bleek dat chlorofyl leidde tot afname van de absorptie van 3 kankerverwekkende stoffen die in het voedsel voorkomen, nl. heterocyclic amines (in gekookt spiervlees), polycyclic hydrocarbons (in gerookt en gegrild voedsel), en aflatoxin (in pindaschimmels).
Chlorofyl verwijderd kooldioxide en koolmonoxide (bijprodukten van onze stofwisseling en vervuiling).

Het chlorofyl in BarleyLife® is gemakkelijker door het lichaam op te nemen dan het chlorofyl in rauwe bladgroente. Dit komt omdat in BarleyLife® nauwelijks tot geen vezels zitten.

 

terug

terug naar informatie gerstegras