Customer Feedback
Feedback Analytics
 
Ervaringen

Geschreven door

Frank

Product

AIM BarleyLife gerstegras original (poeder)

Vanaf deze zomer ben ik aan het gerstegras. Naar mijn idee: HET gerstegras produkt: AIM Barleylife. Niet alleen bewijzen de cijfers dat (veel meer chlorofyl bv. dan andere producten) maar mijn hoofdpijn voer ik bij deze ook op als getuige. Green Magma, het bekendste product in Nederland, heb ik even geprobeerd. Ik merkte niets.  Toen ik aan de BarleyLife ging barstte het los. Hoofdpijn! Ontgifting. Al vrij snel na inname. Ik heb even vastgehouden aan de voorgeschreven dosis, maar ben daarna teruggegaan naar 1 theelepeltje 1 of 2 x per dag. De sluimerende hoofdpijn bleef nog even, maar na een maand ging dat beter. Nu zit ik aan 1 - 2x per dag 1,5 theelepel. Nog even verwijderd van de maximale dosis (2 - 3 x per dag 2 theelepels).

Sterk spul dus, dat BarleyLife. Maar de resultaten zijn erg bijzonder. Ik voel me een stuk fitter, heb ‘s morgens aan één glas gerstegraspoeder genoeg als ontbijt.

Die hoofdpijn is kennelijk wel persoonlijk. Het is een bekend verschijnsel als je met BarleyLife gerstegras begint, en wellicht heeft het te maken met de mate waarin je lichaam gezuiverd moet worden. Daarentegen heeft niet iedereen er last van. Mijn boodschap is dus: hou even vol als je hoofdpijn krijgt; ga terug naar een dosis die beter te doen is, of ga cold turkey. Up to you, maar hou vol, want het wordt zeer de moeite waard.

Geschreven door

Roelof

Product

AIM BarleyLife gerstegras original (poeder)

Na een aantal jaren een bekend en vertrouwd vitamine supplement gebruikt te hebben kwamen we in kontakt met het gerstegras poeder, een voor ons onbekend supplement. maar omdat we altijd open staan voor een natuurlijk en goed supplement besloten we om de proef op de som te nemen en een pot gerstegras aan te schaffen.

En zonder te overdrijven is dit het beste supplement welke we tot nu toe gebruikt hebben, zoveel resultaat in zo`n korte tijd, iets wat we bij de andere supplement niet ervoeren.

Het was de 1e 2 weken even doorbijten want we kregen hoofdpijn, maar dit bleek een ontgiftings proces te zijn. maar eenmaal hierdoor heen te zijn voelden we ons energieker, fitter en sterker. ook zijn kleine kwaaltje`s, welke een gebrek waren aan voedingsstoffen verdwenen. Ik kan bij deze dan ook iedereen dit Gerstegras aanraden.

naar boven