Gerelateerde produkten:

propeas
fit-'n-fiber

Fit ‘n fiber

Gezond afvallen

Het onderhouden van een gezond gewicht is een grote stap in de goede richting naar een gezond leven. Een gezond gewicht zorgt ervoor dat ons lichaam optimaal functioneert, voorkomt het begin van ziekten, verbetert je stemming en verhoogt energie.

AIM ProPeas en AIM fit ’n fiber zijn twee producten die samen de strijd aangaan tegen uw gewichtsprobleem. Deze producten geven een verzadigd gevoel, verhoogt de spijsvertering en zorgt voor gezonde spieren ter ondersteuning van een gezond dieet en beweging.
Deze twee producten zijn ideale producten die ervoor zorgen dat je voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. Het bevat veel eiwitten en vezels en weinig calorieŽn, cholesterol en vet. 

ProPeasLeanTeam
ProPeas is een natuurlijke vegetarische bron van eiwitten gemaakt van velderwten. In tegenstelling tot wei en soja eiwitten, zijn erwten geen allergenen. Daarom is het een goed alternatief voor de meeste dierlijke eiwitbronnen die vaak veel vet en cholesterol bevatten.
Naast eiwitten, bevatten erwten ook veel ijzer en omega 3, 6 en 9 vetzuren. De erwten in ProPeas worden geteeld in Canada, de grootste producent van niet-genetisch gemodificeerde erwten.
Nog een voordeel van het gebruik van erwten is dat het glutenvrij is.

Eiwitten als gewichtsregelaar
Eiwitten hebben de eigenschap om je gewicht te beheersen en wel op 3 manieren:
-het vergroot het verzadigde gevoel, waardoor het de eetlust remt
-het verhoogt de stofwisseling
-het onderhoudt het spierweefsel

Een verzadigd gevoel
Van de drie macronutriŽnten: koolhydraten, vet en eiwitten, blijven eiwitten het langst in de maag, wat ervoor zorgt dat je je langer verzadigd voelt. Dit verzadigde gevoel voorkomt de drang naar calorierijke voedingsmiddelen.

Verhoogde stofwisseling
Hoe hoger de stofwisseling, hoe meer vet je verbrandt. Eiwitten verhogen de stofwisseling door het lichaam harder te laten werken bij de vertering. De vertering van eiwitten vraagt meer calorieŽn dan de vertering van koolhydraten en suikers.

Onderhoud van spierweefsel
Meer eiwitten maakt dat het lichaam sneller spieren kan vormen. Hoe meer spieren iemand heeft, hoe meer calorieŽn iemand verbrandt. Dit betekent dat een zelfde hoeveelheid voedsel tot gewichtsverlies leidt. De structuur van de aminozuren in ProPeas spelen een sleutelrol in het onderhoud en de groei van het spierweefsel.

Jo-Jo dieet
Herhaaldelijk gewichtsverlies en –toename door buitensporig diŽten, wordt ook wel ‘jo-jo diŽten’ genoemd. Deze manier van diŽten is gerelateerd aan een tekort aan voedingsstoffen als alternatief voor een goed dieet en bewegen.
Het resultaat van dit soort diŽten is verlies van spierweefsel en lichaamsvet tijdens het begin van het dieet. In de eindfase van dit dieet zal het lichaam uitgehongerd reageren, wat leidt tot een snelle toename in gewicht en vet. Dit is een gevaarlijke vicieuze cirkel wat de verhouding tussen vet en spieren in het lichaam verandert.

Fit ’n Fiber
Fit ’n fiber bevat 12 gram vezels per portie, inclusief 10 gram oplosbare vezels. Artsen adviseren mannen een dagelijkse portie van 30-35 gram vezels en vrouwen 21-25 gram. 

Fit ’n fiber remt de eetlust. Dit heeft te maken met de eigenschappen van vezels. Vezelrijke voeding verteert langzamer dan ander voedsel, waardoor er langer een verzadigd gevoel ontstaat. Dit resulteert in minder eten per maaltijd.
Een bijkomend voordeel van tragere vertering van voedsel is dat de opname van glucose in het bloed langzamer gaat, waardoor de kans op een plotselinge stijging van de bloedsuikerspiegel afneemt.

Een recente studie in de ‘British Journal of Nutrition’ heeft aangetoond dat een supplement van oplosbare vezels het gevoel van verzadiging opwekt, waardoor de deelnemers gemiddeld 9 pond in 16 weken afvielen. Daarnaast had dit supplement een positief effect op de risicofactoren voor hart- en vaatziekten, waarvan de belangrijkste een afname van het LDL-cholesterol.

De oplosbare vezels in Fit ’n Fiber maken dit product een belangrijke toevoeging aan een gezond dieet. Dagelijks gebruik, tezamen met veel water en beweging zorgen voor het beste resultaat.

De ingrediŽnten van Fit ’n Fiber bestaan o.a. uit appelvezels, larixvezels, Fibersol-2, inuline, lijnzaad poeder, phylliumschil poeder, bamboevezels en glucomannan. Dit uitgebreide mengsel van vezels voorziet in een samenstelling die nergens op de markt verkrijgbaar is.
In 1984 werd een onderzoek verricht naar de effecten van glucomannan vezels in 20 mensen met overgewicht. De uitslag van dit onderzoek is geplaatst in ‘the International Journal of Obesity’. Conclusie van het onderzoek is, dat na 8 weken de kandidaten gemiddeld 5,5 pond waren afgevallen, zonder hun dieet te veranderen.

Naast vezels bevat Fit ‘n Fiber een samenstelling van kruiden: bittermeloen, artisjok, en paardenbloemwortel. Deze kruiden ondersteunen het hart, een gezond bloedsuikergehalte en vertering van voedsel.

AIM ProPeas wordt langzaam verteerd, wat de eetlust remt.
Het onderhoudt een gezonde spiermassa, wat resulteert in een toenemende vermogen om calorieŽn te verbranden.

AIM ProPeas bevat 12 gram plantaardige eiwitten per portie.

-Helpt je gewicht op peil te brengen
-Helpt bij de opbouw en onderhoud van gezonde spieren
-Verbetert de circulatie en de opname van calcium
-Verhoogt energie en uithoudingsvermogen
-Geeft een verzadigd gevoel en geeft een boost aan de stofwisseling
-Reguleert de bloedsuikerwaarden en de hersenfuncties

Eigenschappen
-Bron van plantaardige eiwitten (12 gram per portie)
-Vrij van allergenen
-Laag natuurlijk suikergehalte

SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

emailadres

maaltijdvervanger garden trio power drink