Customer Feedback
Feedback Analytics
 

ik eet al gezond

Ik eet al gezond. Wat is de toegevoegde waarde van Gerstegras?
Onze voorvaderen aten rauw voedsel en ons spijsverteringsstelsel is ontworpen om dit rauwe voedsel te verteren en om te zetten in levend weefsel.

Langzamerhand zijn de mensen begonnen planten te verwarmen waardoor het zachter werd en gemakkelijker te eten.
In de twintigste eeuw zijn we begonnen de voedselproductie te mengen met chemische conserveringsmethoden, waardoor belangrijke voedingsstoffen uit ons voedsel werden gehaald. Nieuwe ziekten begonnen te ontstaan, zoals immuniteitsziekten, degeneratieve ziekten zoals hoge bloeddruk, arteriosclerose,  hart- en vaatziekten, kanker.

Volgens Dr. Hagiwara, ontdekker en ontwikkelaar van gerstegraspoeder is de grootste bedreiging voor onze gezondheid een gestage vermindering van de natuurlijke groene kracht in onze dagelijkse voeding en een vervanging met andere voedingsstoffen van twijfelachtige voedingswaarde.

De toegevoegde waarde van Aim Barleylife® is dat uw lichaam levende enzymen, chlorofyl en fytochemicaliŽn krijgt die niet in gekookt voedsel voorkomen.

terug

terug naar veelgestelde vragen