Customer Feedback
Feedback Analytics
 

Ontdekking gerstegras

De ontdekking van de kracht van gerstegras.

De ontdekking van de herstellende kracht van het sap van jong gerstegras is geboren uit een persoonlijke tragedie. Een Japanse arts en wetenschapper in de farmaceutische industrie, dr. Yoshide Hagiwara, werd ernstig ziek op 38-jarige leeftijd door zijn werk met chemicaliŽn. Hij nam medicijnen en synthetische vitaminen en mineralen in megadoseringen, wat geen positief effect had. Toen paste hij oude chinese kruidentherapieŽn toe en volgde een reinigingsdieet. Dit had enig positief effect, maar totale genezing bleef uit.
Toen hij uiteindelijk overstapte op een dieet rijk aan natuurlijke enzymen, rauwe chlorofyl, natuurlijke vitaminen en mineralen en aminozuren werd hij genezen!

10 jaar lang onderzocht dr. Hagiwara 300 groene planten. Uiteindelijk vond hij een plantje superieur aan alle groene planten. Hierover schreef hij: ‘Uit mijn onderzoek is gebleken, dat van alle groene planten, de jonge groene bladeren van het gersteplantje de rijkste en meest gebalanceerde hoeveelheid voedingstoffen bevat’.

Dr. Yoshide Hagiwara (inmiddels overleden) werd daarna wereldwijd erkend als een autoriteit op het gebied van de voedingsleer.
(uit:Green leaves of Barley, Dr. Mary Ruth Swope)

terug

terug naar informatie gerstegras