Over ons

Na 14 jaar zelf BarleyLife (voorheen Barleygreen) te hebben gebruikt vonden we het hoog tijd om dit bijzondere product te introduceren bij anderen. Als je zelf enthousiast bent over iets dan wil je dat graag met anderen delen.
Waarom ik enthousiast ben over gerstegras?
Daarvoor moet ik je even 14 jaar mee terugnemen.

Diagnose
Het was voorjaar 1995 toen de diagnose ‘lymfeklierkanker’ als een bom bij mij insloeg.
Dat overkomt mij toch niet? Ik ben 29 jaar, net 5 maanden getrouwd en ik leefde absoluut niet ongezond. Behalve de stress waar ik de afgelopen maanden in zat en het feit dat mijn moeder dezelfde ziekte had doorgemaakt kon ik geen andere oorzaak of betekenis aan mijn lot geven.

Gelukkig had de medische wereld een oplossing. Een paardenmiddel waar je kaal van werd en je immuunsysteem volledig van werd platgelegd. Ik woog met een lengte van 1.73 nog maar 49 kg. dus een behoorlijke aanslag op mijn lichaam.

Kennismaking met Barleygreen
Ik moest mijn lot volledig in handen leggen van de arts en zijn protocollen en daar had ik moeite mee. Ik wilde zelf vechten. In die periode kwam een vriendin van me langs met een pot groen poeder waar ze enthousiast over vertelde. ‘Barleygreen’ heette het. Het smaakte naar gras en dat was het ook. ‘Wondergras’ zei ze, ‘hier zit alles in wat jouw lichaam nodig heeft om aan te sterken, weerstand op te bouwen en je bloedwaarden op peil te brengen’. Hoewel ik van nature erg sceptisch ben, was ik snel overtuigd. Wonderlijk hoe gemakkelijk je te be´nvloeden bent als je kwetsbaar bent. 

Ik nam trouw elke dag een flinke dosis ‘Barleygreen’. Wat ik ervan merkte? Dat is natuurlijk heel lastig te zeggen, want ik zal nooit weten hoe ik me had gevoeld als ik het niet had genomen.
Wel kan ik je zeggen dat mijn bloedwaarden die werden gemeten voordat ik een volgende kuur kreeg, iedere keer heel goed waren. Ik heb dus nooit een kuur hoeven uitstellen omdat ik nog niet was aangesterkt. Ik heb nooit een infectie gehad tijdens het kuren en heb van de  chemokuren zelf weinig gemerkt, behalve een beetje misselijkheid en vermoeidheid. Die vermoeidheid is nog lang gebleven, maar wijt ik ook aan psychische spanningen in die periode en daarna.

BarleyLife
Het is nu 14 jaar later, ik ben kerngezond en gebruik nog steeds een gerstegrasprodukt: BarleyLife. Van Barleygreen was ik een tijdje overgestapt naar Green Magma, maar vond dit zo duur dat ik een periode geen gerstegras heb gebruikt.

Een tijdje geleden kwamen we in contact met de producent van Barleygreen, het product dat ik jaren heb gebruikt. Het bleek dat zij hun product hebben verbeterd en het met een nieuwe naam op de markt hebben gebracht: BarleyLife. Dit gerstegras zou niet alleen geconcentreerder en kwalitatief beter zijn, het was ook nog goedkoper! We gingen het eerst zelf proberen en in combinatie met een vegatarisch dieet met veel groente- en fruitsappen merkten we zo’n grote verbetering van onze gezondheid (meer energie, alerter) dat we besloten om dit nieuwe product op de markt te gaan brengen.

Wat motiveert ons?

Het zou natuurlijk een beetje kortzichtig zijn om een product aan te prijzen waarvan je alleen maar weet dat het voor jou werkt. Hoe weet je nou dat het voor anderen ook werkt?
Er zijn 3 principes waarop wij onze motivatie baseren.

  1. Het werkt! Niet alleen bij ons, maar bij duizenden anderen. Op deze site komen binnenkort meer getuigenissen van BarleyLife gebruikers.
  2. Het is wetenschappelijk bewezen dat gerstegras voor onze gezondheid waardevolle stoffen bevat.
  3. Gerstegras is een door God ontworpen, perfect voedingsmiddel aan de mensen gegeven. Het past in een dieet dat Hij aan de eerste mensen voorschreef: ‘Zie, Ik geef u al het zaaddragend gewas op de gehele aarde en al het geboomte, waaraan zaaddragende vruchten zijn; het zal u tot spijze dienen’ (Genesis 1:29).