• 1 kop biologisch tomatensap (V-8 sap)
 • 1 kop zuiver water
 • 1 of 2 eetlepels AIM BarleyLife ™ poeder
 • 1 eetlepel AIM's JustCarrots ™ poeder
 • 1 theelepel AIM RediBeets poeder
 • 2 capsules AIM Bear Paw Garlic ™ (poeder uit capsules halen) of 1 teentje verse knoflook
 • 1/8-1/4 theelepel cayennepeper
 • sap van Ż citroen
 • 4 of 5 ijsblokjes
 • 1 eetlepel lijnzaadolie (optioneel)
 • ╝ ui (optioneel)
 • 3 of 4 takjes verse peterselie (optioneel)

Meng alles goed in een blender.

Garden Trio Power Drink

Gebruik als u een degeneratieve ziekte heeft (kanker, hartproblemen, artritis, diabetes, lupus, enz.) worden twee glazen per dag voorgesteld. Dit is een drank waar zieke cellen voor zouden vechten!

Gebruik als afslankmiddel: Deze drank voldoet in voldoende mate aan uw behoefte voor 5-6 stuks groenten per dag. Gebruik het als een maaltijdvervanger vˇˇr elke maaltijd en, na verloop van tijd, zullen de kilo's verdwijnen!

“Nature’s foods release a shower of
chemo prevention unmatched by a single drug”

(Dr. Hans Stich, kankerdeskundige.)

BarleyLIfe
Just Carrots
RediBeets
Bear Paw Garlic

Wat deskundigen zeggen over deze powerdrank:

"Wees meer trouw aan dit drankje dan aan je kopje koffie dat je ’s morgens neemt”. Janet Pauley
 

"Alle ziekten hebben twee oorzaken: tekort en toxiciteit. Deze powerdrank pakt beide kwesties aan". Toni Lund


"Zelfs als je niet van fruit houdt, vind je dit drankje lekker. Als je dit dagelijks neemt zal je lichaam je belonen door zieke cellen te veranderen in gezonde cellen!" Dr. Mary Ruth Swope

Voedingsprofiel van de Garden Trio Power Drink

door dr. Mary Ruth Swope

Hier is een gedeeltelijke lijst van de farmacologische (genezende) kracht van deze plantaardige drank - ontleend aan een aantal betrouwbare bronnen.

AIM BarleyLife ™
Een volledig natuurlijke groen gerstegrassap poeder concentraat dat alle bekende vitaminen bevat, meer dan 60 mineralen, ongeveer 300 enzymen, 18 aminozuren en heel veel chlorofyl (een bekende genezer van zieke cellen). Verder is het alkalisch neutraal (pH; niet zuur) en bevat een hoog gehalte aan antioxidanten. Het heeft vele bekende plantaardige, geneeskrachtige stoffen, genaamd fytochemicaliŰn. Het is mijn overtuiging dat er als volwaardig voedingssupplement geen concurrent is.

Dit product wordt geteeld in Alberta, Canada, in schone grond en waar geen kunstmatige of giftige stoffen worden gebruikt. Een onderzoeker van de USDA verklaarde dat gerstegras 590 etnologische botanische toepassingen heeft.

BarleyLife heeft een ontstekingsremmende werking, ondersteunt het immuunsysteem en heeft cholesterol-verlagende effecten.
Twee zeer krachtige antioxidanten (kankerbestrijders) zijn lutonarine (7-0-G10) en saponarin (7-0-GIV) - plantaardige geneesmiddelen die erg krachtig zijn. Van andere plantaardige chemische stoffen in BarleyLife wordt aangenomen dat zij ten minste vier belangrijke doodsoorzaken voorkomen of behandelen, nl: kanker, diabetes, hart-en vaatziekten en hoge bloeddruk. Andere aandoeningen die met dit product worden voorkomen of behandeld zijn: gebreken aan de neurale eileider, osteoporose, abnormale darmwerking en artritis alsook andere chronische aandoeningen.

Iedereen die BarleyLife neemt ervaart al snel toename van energie.

AIM Just Carrots™ / wortelen
Wortelen, bekend om de vele caroteno´den (alfa, beta enz.), hebben een antioxiderende werking, (dat betekent dat ze tumoren / groei van kanker remmen), voorkomen ziekten zoals niersteenvorming doordat ze het immuunsysteem versterken en vrije radicalen bestrijden. Andere voedingsstoffen die in AIM Just Carrots voorkomen: vitamine C, en B1, B2, B3, calcium, kalium, ijzer foliumzuur, koper, fosfor, magnesium, kobalt en jodium.

Redi Beets AIM ™ / bieten
Elke theelepel AIM RediBeets bestaat uit een pond rauwe bieten en is dus geconcentreerd en krachtig. Bieten bevatten beta´ne waarvan wordt gedacht dat het meehelpt de vetzuuropbouw in de lever te voorkomen. 
Ze bevatten biochanin A - een bekende kankerbestrijdend agens. Bieten verlagen het homocyste´ne gehalte- een goede zaak als je cardio-vasculaire ziekte hebt. Zij helpen bij het bouwen van rode bloedcellen, zo belangrijk tijdens menstruatie en de menopauze en als je bloedarmoede hebt. Bieten bevatten kalium, natrium en ijzer.

AIM Bear Paw Garlic ™ / knoflook.
Wereldwijd zijn onderzoekers het eens dat de allicine in knoflook een kankerbestrijder is. Diallyl zwavelkoolstof vermindert tumoren met de helft en S-allylcysteine kan kanker veroorzakende agens blokkeren van binding aan menselijke borstcellen. Het is een immuunsysteem booster en het blokkeert de vorming van tumorcellen – het is een effectief antibioticum en het doodt zelfs TB met de zwavel componenten. En ... nog veel meer.

V-8 sap IngrediŰnten:

Tomaten. Twee ontgiftende sporenelementen, zwavel en chloor, helpen om de lever gezond te houden. Van lycopeen, een plantaardige geneesmiddel, is aangetoond dat het verschillende vormen van kanker voorkomt, zoals prostaatkanker. Tomaten helpen in het voorkomen van verharding van de slagaders en cirrose. Vitaminen A & C en kalium zijn belangrijke voedingsstoffen in tomaten.

Selderij heeft een breed scala aan mineralen, vooral ijzer, calcium en natrium. Het is alkalisch, het reguleert de waterhuishouding vooral bij ouderen. Het is goed voor het hart en kan de bloeddruk laten afnemen. Het kalmeert de zenuwen, indien gemengd met wortelsap.

Peterselie is nuttig bij artritis, jicht en prostaatproblemen. Histadine, een aminozuur zuur, remt sterk de ontwikkeling van kanker. Andere kankerstrijders in peterselie zijn vitamine A, C en K. Het heeft ontstekingsremmende eigenschappen, met name voor de nieren. Ook bevat het kalium, koper, calcium en chlorofyl. Peterselie is een diureticum – waarvan wordt gedacht dat het helpt bij nier-, blaas-, lever-, galblaas- en miltproblemen.

Sla bevat vitamines A, B1, B2, B3, C en E.

Waterkers is een echte bloedzuiveraar. Het heeft een unieke anti kanker factor. Het helpt bij veel aandoeningen, dat wil zeggen: huidproblemen, nierenstenen, kaalheid, scheurbuik, bronchiale aandoeningen, astma, tbc, gezond tandvlees enz. Het bevat vitamines A, C, K en E, kalium, koper, calcium, chlorofyl en jodium.

Spinazie. Een arts zei: "Oneindige hoeveelheden geneeskrachtige verbindingen in alle donkergroene bladgroenten en caroteno´den (geel / oranje) stimuleren beschadigde cellen om aanvallen te weerstaand die anders zouden resulteren in kwaadaardige cellen in de maag, longen, slokdarm, dikke darm, rectum en blaas! " Dat is farmacologische kracht! Bevat vitamine A, C, B1, B2, B3, kalium, ijzer, foliumzuur en chlorofyl.

Citroenzuur - een zuur op basis van groenten dat smaak toevoegt aan het sap.

Cayenne. Van oudsher wordt Cayennepeper aangeprezen als geneesmiddel voor de opwarming van het lichaam. Het voorkomt bursitis, diabetische neuropathie, artrose, angina pectoris, psoriasis, reumato´de artritis, gordelroos, allergieŰn, maagproblemen en problemen met de bloedsomloop, hoge bloeddruk, brandend maagzuur, verlaagt het bloedsuiker- en cholesterolgehalte, voorkomt bloedstolsels, geneest van zweren, gaat verkoudheid en griep tegen en verhoogt de energie-niveaus. Capsa´cine is het plantaardige geneesmiddel (een anti-oxidant) waarvan wordt gedacht dat het de werkzame stof is die kankerverwekkende effecten van nitrosaminen neutraliseert. Het kan zelfs voorkomen dat sigarettenrook leidt tot long- en andere kanker.

Uien. Allium verbindingen in ui en knoflook verhogen de niveaus van enzymen die potentiŰle carcinogenen afbreken. Zij bevorderen tevens kankerbestrijdende immuuncellen. Net als knoflook, staan uien erom bekend dat zij cholesterol verminderen en bloedstolsels voorkomen. Jean Carper somt in haar boek, ‘The Food Pharmacy’ 45 aandoeningen op waarvan wordt gedacht dat uien voor verlichting zorgen. Alle 45 aandoeningen komen tegenwoordig onder Amerikanen voor.

Citroenen. Twee belangrijke gezondheidsbevorderende plantaardige geneesmiddelen in citroenen zijn glucarase en D-limoneen, waarvan de laatste wordt verondersteld dat het galstenen laat oplossen en dat het een kanker-preventieve stof is. Citroensap is zeer alkalisch- een belangrijke factor in het zuur-Amerikaanse dieet.

Deze drank voldoet in ruime mate aan uw behoefte voor 5-6 groenten per dag. Gebruik het als een maaltijdvervanger voor elke maaltijd en na verloop van tijd, verdwijnen de kilo's!

Bron:
Dr. Mary Ruth Swope
Vertaling van “A garden power drink”

 

bereidingstijd:
5 minuten

kosten portie
0,5 liter
ca. € 3,25

v8_2
peterselie
sla
selderij
tomaten
waterkers
spinazie
Ui
Citroen
cayenne
print het recept