redibeets_afb1

accesoires bij dit produkt:

maatschepje
hand blender

Omschrijving
Een kopje rauwe bieten bevat fosfor, magnesium, calcium, ijzer en kalium. Daarnaast bevat het vitamine A, niacine, foliumzuur en biotine.
Als deze voedingsstoffen verwerkt worden tot sap kan het lichaam deze heel gemakkelijk opnemen. Met AIM Redibeets® hoeft u niet zelf bieten tot sap te verwerken. Het geconcentreerde poeder waar alleen de vezels uit zijn verwijderd, kunt u gemakkelijk oplossen in vloeistof. De essentiŽle enzymen blijven  samen met de natuurlijke vorm van betaine intact. Deze stoffen reinigen de lever en verminderen het niveau van homocysteine.

AIM Redibeets® is verkrijgbaar in poeder en tabletten en is vrij van enige reststoffen. Van een half pond rode bieten wordt 1 theelepel AIM RediBeets® gemaakt. Als de bieten verwerkt worden tot poeder wordt het kostbare sap gescheiden van de vezels. De bieten worden niet aan hoge temperaturen blootgesteld zodat de nutriŽnten niet beschadigd worden. Met AIM RediBeets® maakt u gemakkelijk en snel een supergezond drankje waarmee u uw dagelijkse portie groente binnenkrijgt.
 

Inhoud
250 gram
 

Gebruik
Mix 1 theelepel (4 gram) met 120 ml water of sap. Tweemaal daags. Bij voorkeur op een lege maag.
Neem niet meer dan twee porties per dag zonder het advies van een arts.
 

Prijs
€ 27,25

datasheet redibeets
video radibeets