video's

 

BarleyLife gerstegras
AIM BarleyLife® is een geconcentreerd gerstegrassap in poedervorm.
Het is een ‘fast food’ voedingssupplement welke voorziet in eiwitten, vitaminen, mineralen en aminozuren – inclusief de essentiėle -, enzymen en chlorofyl.

uitgebreide produktinformatie

 

BarleyLife gerstegras Extra
Speciaal voor kinderen, en volwassenen met extra gevoelige smaakpapillen, heeft AIM BarleyLife Xtra ontwikkeld. AIM BarleyLife Xtra is gerstegraspoeder met de smaak van kersen en appel. Het is een zachte, heerlijke gerstegrasdrank met toegevoegde natuurlijke fruitsappen en Lo Han (een zoete vrucht).

Uitgebreide produktinformatie

 

Peak Endurance
AIM Peak Endurance is het enige voedingssupplement op de markt verkrijgbaar, dat rechtstreeks voorziet in de aanvulling van ATP.  Adenosine Triphosphaat (ATP) is de primaire energiebron voor elke functie in het lichaam op celniveau. Als het ATP in het lichaam uitgeput raakt, kunnen cellen niet goed functioneren, wat resulteert in ouderdoms- of stressgerelateerde ziekten.

uitgebreide produktinformatie

 

Just Carrots
AIM Just Carrots® is gemaakt van 100 procent natuurlijke wortelsapkristallen, waaruit de vezels zijn verwijderd. Het poeder is 25 maal geconcentreerd, wat betekent dat 25 pond rauwe wortelen gebruikt wordt voor 1 pond AIM JustCarrots® poeder.

uitgebreide produktinformatie

 

Herbal Fiberblend
AIM Herbal Fiberblend®bevat een unieke combinatie van vezels en kruiden die ons spijsverteringskanaal reinigen, wat bijdraagt aan de algehele gezondheid van ons lichaam.

uitgebreide produktinformatie

 

Redibeets
Met AIM RediBeets® maakt u gemakkelijk en snel een supergezond drankje waarmee u uw dagelijkse portie groente binnenkrijgt.

uitgebreide produktinformatie

 

Garden trio
AIM GardenTrio® is een combinatie van drie natuurlijke groentesappen in de vorm van geconcentreerd poeder: groen sap (gerstegras), wortelsap en bietensap.

uitgebreide produktinformatie

 

FloraFood
Een probiotische formule die voorziet in darmflora die de spijsvertering ondersteunt en het immuunsysteem versterkt.

 

PrepZymes
Een supplement met verteringsenzymen dat de  spijsvertering ondersteunt en de opname van voedingsstoffen verbetert.